Deorbital Night with KG (UK) @ Cross – Praha, 24.8.2012

promo |03.08.2012 | Tiskovka

V pátek 24. srpna proběhne další pokračování známe klubové noci Deorbital Night v Cross clubu! Jak je již pravidlem, i tentokrát vám představíme zahraničního hosta a že se máte na co těšit! Jedná se o britského dje, producenta, zakladatele labelu Talkin´ Beatz a člena projektu Hashtag, samotného mistra KG! V České republice vystoupí vůbec poprvé a jak se těší na premiéru u nás, nebo čí produkce ho v současnosti nejvíce inspiruje? Čtěte dál a dozvíte se více.

Dj, producent a člen projektu Hashtag - KG se věnuje djingu od poloviny 90. let a postupem času začal i s vlastní produkcí. V roce 2007 vydává na labelu Frequency a spolupracuje se jmény jako jsou Mc Tali, Q Projekt a mnoho dalších. Mezi jeho nejznámější tvorbu patří např. track “Apocalypto”, nebo remix tracku od Q Project “2 little 2 late”, který se běžně hrál na radiových stanicích jako jsou BBC Radio One a na parties po celém světě. Roku 2009 založil vlastní label Talkin` Beatz, pod jehož hlavičkou vydávají tracky jména jako Fred V & Grafix, nebo třeba Netsky! KG nám poskytl mini-interview, tak čekujte.

Q: Ahoj, už jsi někdy hrál v České republice, nebo se bude jednat o tvou premiéru? Těšíš se?
A: Ahoj, ahoj! V České republice jsem ještě nehrál, ale o to víc se nemohu dočkat! Cross club vypadá velmi zajímavě a Praha je krásné město!

Q: Který druh dnb máš nejraději?
A: Miluju všechny styly dnb a každý můj set je jejich směsí.

Q: Čemu dáváš přednost? Djingu nebo produkci?
A: To je zapeklitá otázka, protože oboje má něco do sebe. Na produkci si užívám možnost být kreativní a na djingu zase sdílení mé oblíbené hudby s ostatními.

Q: Máš nějaké oblíbené dnb producenty, jejichž tvorba Tě inspiruje?
A: Mám mnoho oblíbených producentů (smích), ale v poslední době mě celkem dostává Metrik, Hamilton a The Prototypes.

Q: Mohl bys nám říct něco o projektu Hashtag?
A: Hashtag je projekt, na kterém dělám společně se svým dobrým kamarádem Erb´N´Dubem. Právě jsme podepsali smlouvu s Technique records a náš první release s názvem Hurt & Pain E.P. vyjde 26. srpna.

O support během večera se postará dj Wash a mc Driver z námi všemi známé Tele2Beatz crew. Za Spontal crew se předvedou v klasické trojici djs Mersi, Koobl, Vitt3k a za Drumbassterds.cz crew to rozjedou djs Martyyno, Do.mi.no a Volume Plus, který to do vás před KG nasype ze 3 gramofonů!

Na spodní electro/dubstep stage zahrají FryFex live, Dr Smeghead, Sin Eater & Mikkno. Na takhle nabitý večer se můžete začít těšit už teď! To vše na vás čeká 24. srpna v Cross clubu, kde začínáme ve 20:00. Vstup je do 22:00 ZDARMA a po 22:00 zaplatíte lidových 80 Kč.

Video / Track sem - http://www.youtube.com/watch?v=R5VaztvsbaY

Flyer sem - http://www.crossclub.cz/files/srpen2012/deorbital24082012.jpg"/>http://www.crossclub.cz/files/srpen2012/deorbital24082012.jpg

FB event. - http://www.facebook.com/events/400172820047327

Promotion