Polygamix s BTK a Z-Aires @ Marley - Ostrava, 20.1.2012

promo |14.01.2012 | Tiskovka

Po pár měsících je tady další pokračovaní party Polygamix v ostravském clubu MARLEY a to hned ve dvou provedeních. Na první Drum and bassové Marley stagei vystoupí zahraniční host - výborný dj a ještě lepší producent BTK ! ! !

Neuveřitelný "makač" z Brazílie, jehož zvuk je okamžitě rozpoznatelný. Jeho nefalšovaný drum and bass voní syrovostí, hutností a místy i technoidními prvky.

Majitel labelu Duty Audio, který vydává své tracky na takových labelech jako Virus , Demand Records či Renege Hardware ve spolupráci s Optivem.

Jeho historie je příliž dlouhá proto si ji můžete celou i s ukázkami jeho tracků checknout na stránkách www.drumandbass.cz

viz :http://www.drumandbass.cz/news/detai...k-v-novem.html

Jako další se představí legendární projekt FATALERR. Kdo chodí na drum and bass už nějaký ten pátek ví, že díky těmto chlapíkům by snad drum and bass v Ostravě ani neexistoval ! Vitruóz s talířem z bandičky Dvoika Troika - dj Cphone neboli základní článek producentského dua No Money spojil své síly s big bossem ostravského podsvětí djem Elvisem aby vytvořili nekompromisně tvrdou, hutnou a technicky dokonalou kombinaci hry na čtyři gramafony (teď bohužel Cdčky) a dvěmi mixpulty aby dokázáli , že Ostrava je region razovitý !!!

Tuhle celou parádu doplní "Elvisovy děti" : dj Atham a djka Beaty. To, že byli vychování před mnoha lety pod dohledem těchto mohykánu nasvědčuje jak asi jejich sekundování bude vypadat a přihodí nejedno polínko do ohně. Tvrdá a šílená nálož horkých novinek, oldschoolu, techa ale i breakovych pasáží v kombinaci s presnými mixy rozloží nejednu molekulu.

Dále vysoupí talentovaný třinecký dj RON-X z bandičky Eastcoast, který se nebojí zabludit i do jiných stylů elektronikcé hudby - ideální pro naše polygamická pravidla

To vše nám okomentuje (ne)korunovaný MC všech MCs TWEETY TWIZTA, reprezentující wkc crew a slovenský Trident.

Pro všechny milovníky elektronických beatů, acid techna, break beatů apod je tady druhá Break/Techno stage, na které se nám představí známý DJ a zakladatel Mayapur sound systému, Z-AIRES, který bezesporu patří mezi českou špičku. Famózní dj, který kombinuje styly jako acid techno, acid house, electro, breakbeat a techno. Není pouze DJ ale i organizátor výborných akcí a festivalů np. Breakfest, Full Vibes Festival apod.

K tomu aby byly protancovány nejedny střevíce nám dopomůžou výborní ostravští djové :

Inliner, od kterého můžeme slyšet snad všechno od breakbeatů přes house až po odschool disco !
Dále dj a promotér Martin Dee a také nesmrtelný John Curd !

Je určitě se na co těšít. Line up oplývá KVALITOU ne kvantitou a určitě každý labužník elektronické hudby si přijde na své ...

Takže opet a znova: buďte nároční ! Pro nás méně není nikdy více ! Prijďte se
pobavit na neco dospělého a hlavně .. buďte polygamní!

link na facebook udalost: https://www.facebook.com/events/166054646826641/

Promotion

CZ SK Tour junglednb.cz

Parties