tiskovka: Bike and watter @ lom - Šternberk, 28.6.08

dnb crew |26.06.2008 | Tiskovka

Poslední školní týden beží, venkovní teploty neklesají ani po setmení a doba letních koupacek je tady. A k zacátku prázdnin už neodmyslitelne patrí závody Bike and Water. Závodit se bude už tuto sobotu 28.6.2008 ve Šternberku.

Organizacní team finišuje se zajištením všeho potrebného, skokani ladí formu a djs pomalu vybírají desky. A v sobotu od 13.00 to vše propukne. Nejdríve prijdou na radu závody, kde vám bájecní muži na létajících kolech a kolobežkách predvedou veci nevídané. Mimo to se odehraje v zatopeném lomu „pod Lipinou“ exhibice bike trialu, žonglovací workshop a pro nejmenší máme pripraveny výtvarné aktivity. Proti horku budeme cepovat nealko a vychlazené ryzí pivo z hor, k zakousnutí budou hot dogs. Jména vítezu se dozvíme okolo 17 hodiny.
S blížícím se vecerem nastane presun do Dolního Žlebu, kde od 20 hodin zacne drumandbassová open air afterparty. Particka djs v cele Brooklynen vám bude celý vecer hrát vaše oblíbené drumandbassové fláky. Zwuk o síle 5Kw vás nenechá postávat kolem a abychom zážitek umocnili, máme pripravená luxusní svetla vcetne laseru. Na baru vás obslouží ostrílená barmanská parta a okrídlenou energii mužete doplnit na Red Bull bárku. Již nezbytnou soucástí afterparty bude luxusní fireshow.
Extrémní skoky, letní koupacka, prázdninová pohoda, vychlazené drinky a tancící roštenky, to vše jsou závody Bike and Water. Nezapomente tedy v sobotu 28.6.2008 zavítat do Šternberka na 3. rocník závodu Bike and Water. Bude to stát zato. Navigace a všechny potrebné informace hledejte na www.bikeandwater.com

Line up:
20.00 – 22.00 Sethi