Exkluzivní mixy pro Drumandbass.cz - Dephzac (Slovensko)

soldik |09.01.2012 | Mp3

Jeden z nejrespektovanějších slovenských producentů nachystal pro Drumandbass.cz další díl ze série exkluzivních mixů. Mám tu čest uvést producenta a dje, který si říká Dephzac, je z Nových Zámků a jeho produkci najdete na řadě evropských labelů a pochopitelně i na jeho vlastních - Blackrain a Dephrecords. V hodinovém setu Dephzac představil nejen svoji produkci a vlastní label, ale padla i řadu dubplatů a několik slov o něm samém. Dephzaca si už co nevidět dají Brňáci na Stepsletu.

 

Jak jsi začal, kdo Ti pomohl, proč drumandbass a proč Dephzac ?

Nieco cez 10 rokov dozadu ma uchvatil drum and bass a ostal som mu verny dodnes . Zacinal som v booking KohMakm pod taktovkou Dja Drewa, kde sa organizovali akcie TmaTuBytu a neskor som presiel do agentury Bra3v3ku , kde som sa stal aj majitelom klubu No.3 spolu s djom Gorom z Novych Zamkov. Ja som sa nevolal Dephzac ale Deppo . Raz na akcii v Nitre mi krical fanusik ` debo ides ` a tak som to mierne pozmenil na DEPHZAC.

Co pro Tebe znamená tvořit hudbu?

Je to obrovska forma relaxu na dusu a telo . Pokial to milujes nieje co riesit. A je jedno ci robis drum and bass alebo trip hop ci vaznu hudbu.

Životni priority?

Tak urcite na prvom mieste je rodina . Ako spravny otec chcem dat vsetko svojmu synovi a hlavne nejaky dobry hudobny zaklad a potom samozrejme hudba , kedze sa jej venujem prakticky od utleho detstva.

Je výhledově nějaká zajímavá spolupráce s jiným producentem?

Mam dokoncenu vec s TREiom z Noveho Zelandu , pracujeme na dalsom tracku a chceme to upisat na nejaky vacsi label , robim track so Shimonom , Smote, Kungom , BTK , Optiv, Makoto Okuda, Jasmine Knight  ... tento rok urcite dokoncim vela veci co mam rozrobene s producentami ale taktiez moje side projekty ako album Electrofunkyz , kde najdete veci od 2stepu, dubstep , electra po drum and bass , rozrobili sme s Gorom album , kde bude taktiez kopec zaujimavych kolabov od Treia , Rida , Blue Motion , Disphonia , Smote, Jasmine Knight , BTK  ....

S kým se Ti do teď nejlépe spolupracovalo, ať už producent, nebo label.

To je tazke povedat . s kazdym  Ak dokazes s niekym dokoncit track tak to znamena ze si rozumiete . –)

A plány do budoucna? Víc produkce třeba, něco jiného než drumandbass, vlastní  label, akce,..?

K Hip Hopu pricuchavam uz par rokov a robil som par instrumentaliek pre Veca ci kolab s UK spevackou Jasmine Knight a tuzemnsky local old skool chalanisko ENDY. Neviem . Je toho dost co sa da  urobit . Vsetko zalezi od nalady producenta. Kazdopadne mozu fanusikovia labelu DEPHRECORDS cakat kopec kvalitnej hudby .

Nejzajímavější hraní?

Mam za sebou spustu hrani a vacsina bola zaujimava  , kazda niecim inym , hovori sa ze skor si zapametas tie zle ale tych bolo tiez kopec takze nemozem uviest nic ... Ale pokial by som mal vytknut zopar miest tak urcite zahranicne hrania V NL , UK , HU , alebo domace letne festivaly . Kazdopadne v Brne sa mi hralo vzdy dobre

Čí věci hraješ nejraději?

Najradsej hram neurofunk alebo deep a veci od producentov ako Jade , Mindscape , Rido , Noisia , Chris.Su , SKC , BTK , Optiv , TREi , Teebee, Calyx , State Of Mind , Black Sun Empire , Blokhe4d , ale kazdopadne milujem drum and bass ako celok . Takze to neznamena ze si nezahram SHY FX , alebo EZ Rollers .

Někdo zajímavý na slovenské scéně? dj, producent, label, klub...

Na Slovensku sa to rozbehlo pomerne rychlo a odchovavame si peknu kopku kvalitnych producentov ako Verbal , iM3 , A Negative , Funk Junkiez . Ak mozem spomenut label tak som zvedavy na novoodstartovany label REVERSE pod taktovkou SMOTE & BLUE MOTION ...

Tvá vize drumandbassu na Slovensku?

Nemam viziu ako bude vyzerat drum and bass na Slovensku . Skor ma to zaujima celosvetovo a mam taky pocit ze Dubstep este poriadne ovplyvni dnb produkciu.

Jiné projekty?

Bioforms (Goro & Dephzac)  a Electrofunkyz

Díky za rozhovor, za mix a ať se daří i nadále!
Dakujem a pozdravujem ceských DNB fanusikov!

 

Diskografie:

2011 - DD - 406524 Dephzac - U Do It Right -Esprit Rec.
2011 - DD - DPH018 - Dephzac - India Disco EP - Dephrecords
2011 - DD - FOKUZ201107 Verbal - Frozen Lake (Dephzac RMX) - Fokuz Recordings
2011 - 12"- DIS047 Optiv & BTK & Dephzac - Submisions - Dispatch Recordings
2011 - DD - FALLOUTDIGI011 Dephzac & Exorcist - CitySpace - Fallout Recordings
2011 - DD - DPH017 Dephzac feat. Makoto Okuda - Diary - Dephrecords
2011 - DD - CITRUS201103 Dephzac - Aurora - Citrus Recordings
2010 - DD – DPH014 - Dephzac – Neurothica EP – Dephrecords
2010 - DD – T3K023 - Bioforms – Bad Earth / T3k EP – T3k Recordings
2010 - DD – DPH013 - Bioforms - Gasmask EP / Nightmare & Terrorist – Dephrecords
2010 - DD – BSD007 - Dephzac – Neo Arch – BlackSeeds Recordings
2010 - DD – BSD007 - Dephzac – Epidemic 2012 – BlackSeeds Recordings
2010 - DD – DPH011 - Dephzac & BLT feat. DonSkey – Bright Side – Dephrecords
2010 - DD – ESP026 - Dephzac – We Are Together – Esprit Records
2010 - DD - FOKUZLTD201001 - Dephzac - Atmosphere – Fokuz Limited
2010 - DD - FOKUZLTD201001 - Dephzac – True Is Final – Fokuz Limited
2010 - DD - FOKUZLTD201001 - Dephzac & Verbal – Soul Impact – Fokuz Limited
2010 - DD - DPH009 - Dephzac & Ear Drum Kru – Violently Tender – Dephrecords
2009 - CD – Music Take Away – Dephzac feat. Lena Crystalick – Carry On - Radio_FM
2009 - DD - ESP017 – Dephzac & Goro - Apple – Esprit Records
2009 - DD - DPH005 - Dephzac – Blue Sky – Dephrecords
2009 - DD - DPH003 - Dephzac – The Bells – Dephrecords
2009 - DD - DPH002 - Dephzac – Surprise – Dephrecords
2008 - CD - JDBXL - Dephzac & Vaba – Levitation – Join Da Beat Records
2008 - DD - ESP011 – Dephzac & Goro - Infinity – Esprit Records
2007 - CD – BIMM3 – Dephzac & Goro – I Move – Drumandbass.cz Records
2006 – DD – EV03AB – No Money & Dephzac – Mohaa2 – Evopro Rec.
2004 – 12"- BR001 – Dephzac – Harder Lighter – Blackrain Rec.
 

Dephzac - Exclusive Mix for www.drumandbass.cz


01. Dephzac – Cloudy Sunset [Dephrecords]
02. BTK – Drop It [Dutty Audio]
03. Dephzac – Scrap [Dephrecords]
04. Optiv & BTK – Forcefield (Optiv & BTK remix) [Hardware/Dub]
05. Break – Framework [Symmetry Recordings]
06. Mindscape & Jade – Orion [Commercial Suicide]
07. Dephzac – Aurora [Citrus Recordings]
08. Sonic & Silver – The Box [Image Recordings]
09. Disphonia – Collapsed [M-Atome]
10. Fourward – Sooner Or Later (Dose remix) [Citrus Recordings]
11. Dephzac & TREi – Show Must Go On [Dub]
12. Dephzac – Cloudy Sunset [Dephrecords]
13. Dephzac – India Phunk [Dephrecords]
14. Dephzac – Disco [Dephrecords]
15. State Of Mind – Sleepcreep [SOM Music]
16. Goro & Dephzac – Monarchy [Dub]
17. Body & Soul & Fourward – Tequila Worm [Dub]
18. Blokhe4d & Gridlok – Bad Kat [Bad Taste Recordings]
19. Concord Dawn & Optiv – Zulu Warrior (Dose remix) [Red Light Records]
20. Jade & Mindscape – Banshee (Dose remix) [Eatbrain Recordings]
21. Optiv – Midnight Nation [Commercial Suicide]
22. Dephzac – U Do It Right [Esprit Records]
23. Mefjus & Kung – Exhale [Citrus Recordings]
24. Noisia & Sofi – Again Sometime (Dephzac Mash) 

velikost: 136 MB
kvalita: 320 Kbps
délka: 59:32

 

Diskuze

* *
*

Načíst novou

Komentáře

  • KLONE

    2012-01-14 12:46:10

    koho by jsi tak chtel, abys uz prestal?

  • CRAIG HOLDEN

    2012-01-14 12:42:25

    Fucking beast!!!

  • CLON

    2012-01-14 08:33:47

    Další z mnoha, je to dobré, ale nic na dnešní scéně překvapujicího

  • PANTA REI

    2012-01-13 18:19:17

    Dephzac ideš, kvalitka, drzim prsty do buducnosti, pozdrav z PO

Promotion

junglednb.cz

Parties

Na dnešní den nemáme v databázi žadnou akci...

Přidat Party

8 online úvodní strana rss kontakt reklama


Script took 4.930sec, data: 0.000000sec